SOCIAL MEDIA

čo mi nesmie chýbať doma

25. júla 2015
Mám nejaké tie potraviny, ktoré musím mať doma. Bez nich to nejde. Pre tieto veci by som sa vybrala aj v noci do obchodu. Majú u mňa čestné miesto a tak ľahko sa z nich neprejem.
***
What I should not miss at home or cupboard. I have some of those foods that I have at home. Without them you can not. For these things, I would be picked at night to the shop. They have at my place of honor and so easy to not want them.

1. Jablká
Dokážem za deň zjesť aj 4-5 jabĺk. Nastrúhané v kaši alebo jogurte, len tak čerstvé alebo v kombinácií s arašidovým maslom
***
I can eat per day and 4-5 apples. Grated into oatmeal or yogurt, just as fresh or in combination with peanut butter.
2.Banány
Ďalšie obľúbené ovocie, ktoré musím mať každý deň. Najlepší je s arašidovým maslom a v ovsenej kaši so škoricou. Ak by som si mala vybrať jedno ovocie, ktoré budem jesť do konca života, bol by to banán !
***
Other popular fruit that we need every day. The best peanut butter and oatmeal porridge with cinnamon. If I had to choose one fruit that I eat for a lifetime, it would be a banana!
3. Jogurty
Ak ma sledujete na instagrame  určite ste si všimli, aké sú moje obľúbené raňajky. Ovsenú kašu striedam s jogurtom. Najradšej mám biely značky Hollandia alebo obyčajný Tescový biely jogurt (ak nie je Hollandia, postačí aj takýto). Tak si musíte predstaviť, že v chladničke aj táto potravina musí byť. Vždy. 
***
If you following me on Instagram you will have noticed, what are my favorite breakfast. Striedam oatmeal with yogurt. I prefer white Hollandia Tescový white or plain yogurt (if not Hollandia, such suffice). So you have to imagine it in the refrigerator and the food to be. Always.
4. Arašidové maslo
Niekedy mi nechutilo, ale po pár lyžičkách som okamžite zmenila názor. Arašidové maslo značky Lidl mám asi najradšej. Výborné však je aj od Marks&Spencer. Mala som možnosť vyskúšať aj 100%-né a to získalo u mňa prvé miesto.
***
Sometimes I tasted, but after a couple of teaspoons, I immediately changed her mind. Peanut butter brand got about Lidl prefer. However, the Committee is also from Marks & Spencer. I had the opportunity to try a 100% and it is at first place.
5. Tvaroh
Tvaroh s arašidovým maslom na druhú večeru pred spaním je výborná kombinácia. Ak náhodou chcem trochu zmenu na raňajky, namiesto jogurtu si dám tvaroh (alebo kašu). 
***
  Cottage cheese with peanut butter on the second evening before bedtime is a great combination. If you happen to want a little change for breakfast, instead of yogurt'll curd (or porridge).

6.Čaj
Rada doplňujem pitný režim čajmi. Cez zimu teplými a cez leto ľadovými čajmi. Najradšej mám zelený čaj, ale nedám dopustiť aj na rôzne sypané čaje alebo ovocné čaje značky Teekane.
***
  In the winter I love hot tea and iced tea in summer. I prefer green tea, but also swear to various tea leaves or fruit tea brand Teekane.
7.Kuskus
Môj obľúbený obed je kuskus so zeleninou a kuracím mäsom. Táto kombinácia ma asi nikdy neomrzí. Vždy do nej niečo ešte pridám. Nejaký syr, občas trochu kečupu alebo cottage cheese. Je to veľmi rýchly a chutný obed, ktorý zasýti.
***
My favorite lunch is couscous with vegetables and chicken. This combination has probably never get tired. Always in it something else comes up. Some cheese, sometimes a little ketchup or cottage cheese. It's very quick and tasty lunch.

8.Čokoláda
Tá musí vždy byť. Najčastejšie kupujem horkú, ale neodmietnem ani Milku. Najradšej karamelovú !
***
It must always be. Most often I buy dark chocolate, but I love Milka too! Caramel Milka is my favourite !
 9. Ovsené vločky
Aké by to bolo ráno bez ovsenej kaše ? Ak doma nemáme vločky (čo som poriadne nervózna vždy !) tak si na raňajky dám jogurt, ale vločky musia byť vždy. Vždy. Najradšej mám z Tesca, jemne mleté.
***
What would it be without the morning porridge? If at home flakes (which I was always nervous!) So you give yogurt for breakfast, but the flakes should always be. Always. My favorite from Tesco, finely ground.

13 komentárov :

  1. Taky jím z ovoce nejvíc jablka a banány.♥
    Arašídové máslo mi doma ale neustále chybí, protože ho hned sním. .D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Banány sú proste nutnosť. Včera mi niekto všetky zjedol a skoro ma porazilo, ale dnes som okamžite doplnila zásoby :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak u nás doma všetci vedia, že som maniak na banány, takže ak sú doma posledné dva kusy, automaticky sa kupujú :D

      Odstrániť
  3. Super originální článek! :) Taktéž se neobejdu bez banánů, čaje a čokolády, taková moje závislost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. banan je u mna asi číslo jedna, dávam ho prednostne vsade, do jogurtu, do ceralii, palaciniek atď. a inak, arasidove maslo ma vždy lákalo, no ešte som ho nemala možnosť vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite arašidko skús, je to bomba. Najprv mi nechutilo, ale po pár lyžičkách som názor zmenila ! :) a banán dávam aj ja úplne všade :D

      Odstrániť
  5. jíme podobné věci, akorát čokoládu a jablka nejím skoro vůbec;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. já si to máslo v lídlu kupuju taky, ale ne tohle :D a taky je výborné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ten seznam mám do puntíku stejný! Ale vážně uplně totálně! :D Jen místo obyčejného jogurtu z tesca kupuju radši ten obyčejný z Lidlu :D
    Michelle B :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super clanek,ja to ma stejne,jen toho jeste hodne pribide,na blogu ma stejny clanek,tak se mrni :D :) !

    OdpovedaťOdstrániť