SOCIAL MEDIA

may

3. júna 2015
Nie je to možné, že už píšem ďalší súhrnný článok o nejakom mesiaci. Ide to neskutočne rýchlo. Priznávam sa, tento mesiac som sa nevenovala blogu tak ako som mala, ale plánujem toho na leto veľa, takže sa máte na čo tešiť. Mala som toho tento mesiac dosť. Bude to ešte takto tento jeden týždeň  a potom už pokoj. V máji to bolo dosť chaotické, pretože som mala od druhého májového týždňa prax a bola som z toho dosť vyšťavená. Potom sa k tomu pridali aj víkendy, ktoré som strávila v obsluhe na rôznych akciách a poviem vám, že jediné na čo myslím, keď prídem ráno domov po celej noci na nohách je to ako si ľahnem a budem spať. A keď sa vyspím je poobedie a len tak ležím a oddychujem. V škole končím už 16.6., takže už to nebude dlho. Plus k tomu už len tento týždeň a budúci pondelok sa nám zaokrúhľujú známky, takže to bude potom už len pohoda a bude aj na blogu viac rušno. Mali ste aj vy taký rušný mesiac ako ja ? Čo všetko ste stihli ? Ja som zistila, že keď si píšem To Do listy je to omnoho lepšie, pretože mám ten deň taký organizovaný. Inak by som asi sedela za notebookom a dosť zabíjala čas. Určite to poznáte. Hlavne, keď sa máte učiť.

Na začiatku mesiaca som konečne spravila nejaký ten instadiary, pretože už na blogu dávno nebol. Máte radi takéto tipy článkov ? Na instagrame som aktívna skoro každý deň, takže by som mohla robiť takéto články aj častejšie ak by ste chceli :)
Milujem fotenie všetkého, a preto sa tu vyskytujú dosť často aj random príspevky. Dostala som krásny pandora náramok, ktorý som dlho chcela a už som si ho stihla rozšíriť aj o jeden prívesok (jeden som k nemu dostala).
A malé tipy, ako byť šťastí. Síce sa to zdá ako klišé, ale fakt pomáhajú!
Konečne som sa odhodlala na fazuľové brownies a aké boli ? Úžasné ! Ľutujem, že som ich neskúsila už skôr. Fazuľu tam vôbec necítiť.
Malé nákupy za máj. Potrebovala som sa už nejako nachystať na leto + pár random fotiek.
A znova ďalší recept. Tento raz na super musli tyčinky. Kvôli nim som si aj prvýkrát kúpila datle a neľutujem. Plánujem ich kúpiť znova.
Nové laky v letných farbách. Tyrkysovú som nikdy nemala rada, ale poslednou dobou je to jedna z obľúbených farieb ! A v kombinácií so žltou je to jedna radosť. 
Banánové rýchle muffinky musíte ochutnať !

7 komentárov :

  1. Love photo mix like this! You had a lot going on! ;)

    Greeting from America!

    Paulina

    shenanigan-ska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such a nice mix, love the bracelet, it is so elegant ;)


    Cadeau - Giveaway on my blog: Montre Papillon - Butterfly Watch
    Bisous from France,
    Sand.

    www.taimemode-fashionblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To znám, taky absolutně nestíhám poslední dobou.. A nemít tu kvantu věcí aspoň trochu zorganizovanou do "to do" listů, tak je to jen a jen prokrastinace (a co dělám teď, že...)
    Fotky jsou moc pěkné :) TAky jsem dělala poprvé fazolové brownies, konečně jsem našla odvahu a jsou absolutně lusuxní! :3

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. It looks like you had a great may! I love the nice mix of photos :)
    Brooke | brookewrote

    OdpovedaťOdstrániť
  5. THOSE treats look sOOOO yummy!!!!!! WOWOWO!!! And such a fabulous bracelet!
    kisses
    xoBeckerman Girls

    www.BeckermanBlog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jé, pandora náramky se mi hrozně líbí :) jen ta cena :(

    OdpovedaťOdstrániť