SOCIAL MEDIA

Kreativator - vytvor si vlastnú potlač

17. júna 2015
Sľúbila som vám, že hneď ako budem doma, bude viac času a bude aj na blogu aktívne. Zatiaľ sa mi to darí. A sľúbila som vám aj recenzie. Hneď tu aj jednu máme. Prednedávnom som si dala urobiť vlastnú potlač na tričko a teraz som si vybrala vybrala mikinu. Moju lásku k arašidovému maslu pozná asi každý, dávam ho všade, kam môžem a tak som si ho vybrala aj ako potlač.
***
I promised you that when I'm at home, I'll be more active.So far I'm doing. And I promised you a review. And now we have one.Recently I gave you to do your own T-shirt printing and now I chose chose hoodie.
My love for peanut butter knows about everyone, I give him wherever I can so I chose him as a print.

Určite sa môžete tešiť na to, ako skombinujem túto mikinu aj do outfitu. Vlastné tričko, mikinu alebo omnoho viac si môžete dať vytvoriť na tejto super stránke : Kreativator.eu  Majú jednoduchú stránku, kde si ľahko nájdete všetko čo potrebujete. A na tričko si môžete dať vlastnú potlač - fotku alebo obrázok, ako som to spravila ja, alebo si tam dáte nejakú potlač, ktorú ponúkajú.
***
Certainly, you can enjoy it, how to combine this hoodie to the outfit. Custom t-shirt, hoodie or much more you can give to create this great site: Kreativator.eu have a simple site where you can easily find everything you need. And the T-shirt you can put your own print - a photo or how I did it myself, or they give you some printing it offers. 
 

3 komentáre :

  1. Such a cute sweatshirt!!! xoxo
    kisses
    xoThe Beckerman Girls

    www.BeckermanBlog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This is such a cute hoody! I love how you customised it! :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak toto je úžasné! Tiež som milovníkom arašidového masla:)!
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť