SOCIAL MEDIA

random

17. apríla 2015
Ako sa máte ? Ani poriadne neviem čo som dnes urobila. V škole to je dosť bláznivé a pomaly ani nič nestíham. Každý deň ujde ako voda, ale snažím s z neho vyťažiť čo najviac. Odkedy sa zmenil čas, je dlhšie svetlo, keď prídem zo školy, a tak fotky ešte sú ako tak dobré. Pomaly už začínam odpočítavať dni do konca školy, pretože sa už neskutočne teším na voľné dni a rána, kedy si budem môcť ísť zabehať hneď ako sa zobudím. Raňajšie skoré vstávanie ma už dosť vyšťavuje a najradšej by som brala ďalšie voľno, aj keď pred chvíľkou jedno skončilo. Také tie rána, keď sa nemusíte ponáhľať, užijete si raňajky a pomaly si spravíte všetko čo potrebujete je to pravé. Škoda len, že to nemám častejšie ako dvakrát do týždňa a to cez víkend. Inak cez týždeň je to veľmi chaotické a uponáhľané.Na začiatku Veľkonočných prázdnin som si objednala objektív (pevnú päťdesiatku) a vo štvrtok mi prišiel. Posledné dni sa snažím nejako vzdelávať sa v oblasti fotografovania, a tak čítam rôzne články a knihy, aby som mala aspoň nejaké tie vedomosti a aby som sa posunula ďalej.Ak poznáte nejaké články alebo dobré knihy ohľadom tohto, určite mi dajte vedieť!
***
How are you ? I dont know what I do last days, becaouse school is crazy and I have a lot of things. Every day is very short for me, but I try use every minute in day for blog and taking pictures, because this is my love. Since it was time change I have more time and good light for taking pictures after school. Slowly I begin count days to summer holiday. I love mornings when I go running and after enjoy good oatmeal or different breakfast. 



4 komentáre :

  1. Cute post :)

    Follow me on GFC, I always follow back.
    WWW.HEKYMA.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cute photos :)

    http://donnaoctober.blogspot.com/
    https://instagram.com/donnaoctober/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Your photos are beautiful. It is so hard being a 16 year old blogger also and trying to fit it all into the pile of schoolwork!
    Omnivogues

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post
    Thank you for the lovely comment on my post. I am following your blog, hope you return the love and follow my blog too.

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť