SOCIAL MEDIA

vlastné tričko ?

9. marca 2015
Na dnes som mala prichystaný úplne iný článok, avšak potom, čo som na internete našla jednu stránku som sa rozhodla, že si ju nenechám len pre seba, ale podelím sa o ňu aj s vami.
Určite máte nejakú fotku, obrázok alebo text, ktorý by ste chceli na svojom tričku alebo mikine. Ja som jedna z tých, ktorá má radšej nejaký originálny a vlastný text, ktorý si sama napíšem a viem, že nikto také niečo nebude mať. Síce viem kresliť (a myslím, že celkom obstojne), na látku by som si netrúfla. A keďže nemám takú odvahu ako moja spolužiačka, ktorej tričká sú naozaj krásne, musím si vymyslieť nejaký iný plán na výrobu vlastného trička.

Ako sa to hovorí ? Kto hľadá ten nájde ? A ja som našla ! Jednu super stránku, kde sa dajú vyrobiť vlastné tričká, mikiny a dokonca aj šaty ! Stránka sa volá Shirtinator a má dobre prehľadnú stránku. Úplne jednoducho, bez zbytočných vecí, som si vybrala typ trička aké chcem, dala som si naň motív a text, ktorý som chcela a zaslala objednávku. Takto ľahko si vytvoríte vlastné tričko, ktoré bude originálne a nikto také nebude mať. Nemusí to byť iba nudný text. Môžete si spraviť vlastnú potlač alebo dokonca si na svoje tričko môžete dať aj fotku ! Určite neváhajte a zájdite na túto stránku. Ja sa už teším, kedy mi príde tričko, ktoré som si objednala :) A určite ho tu na blogu uvidíte !


6 komentárov :