SOCIAL MEDIA

t-shirt & giveaway winner!

16. marca 2015
Aby som vás dlho nenaťahovala, výhercom Kawaii Boxu sa stala Ľúbezná, ktorej napíšem hneď aj mail :) Srdečne jej gratulujem, a teraz už k téme. Ak si pamätáte, tak pre niekoľkými dňami som vám spomínala e-shop, ktorý som si veľmi obľúbila, pretože sa tam moja fantázia dokázala úžasne odreagovať. Výroba vlastných tričiek ma nikdy nejako neťahala, ani som o tom nepremýšľala, ale keď som objavila takýto obchod, prečo nebyť originálny?

 Tak som sa rozhodla, že si jedno objednám. Vybrala som si model trička (ale nemusí to byť iba tričko. Keď chcete môžete mať šaty alebo aj mikiny), farbu a už som sa mohla venovať tomu, čo som chcela. Ak máte nejaké fotky, kde nechcete, aby bolo pozadie vidieť, ide to jednoducho odstrániť.Ja som si nevybrala fotku, ale obrázky, ktoré sa mi páčili. Prispôsobila som si ich veľkosťou a aj tým, ako chcem aby obrázok na tričku vyzeral. Tým myslím to, či chcem aby mal zaoblené okraje, aby išiel dostratena alebo podobne.

Dá sa dokonca vybrať obrázok na prednú a aj zadnú stranu. A na celú plochu trička si môžete dať čo len chcete.
Objednávku som objednala a tá mi prišla expresne rýchlo. Už v piatok som ju mala doma. Veľmi som sa naň tešila. Keď som otvorila balíček, tričko bolo krajšie ako som si myslela a kvalita trička je priamo úmerná aj cene, za ktorú si tričko kúpite, čiže kvalita je super !
 Určite mrknite na stránku Shirtnator.sk , kde si takéto tričko, podľa vlastných predstáv môžete vyrobiť. Tak čo, pustíte sa do toho ? :)
A ako určite už viete, Blogerka roku prebieha prvýkrát tento rok aj u nás, a bola by som veľmi rada, keby mi dáte svoj hlas :) Zahlasovať za mňa môžete TU
***
Blogger of year is on the Slovakia this year. Please vote me HERE  :) Thank you ! 

9 komentárov :