SOCIAL MEDIA

better than before

18. marca 2015
Celý víkend sa znova makalo, nespalo a ja neviem kedy ten spánok dohnať.Ešteže sú tento týždeň maturity, a tak je trochu voľnejší týždeň. Dnes sa ide po dlhšej dobe do divadla. V piatok som si kúpila konečne statív, tak čakajte niekedy v blízkom čase aj nejaký ten outfitový článok, pretože doteraz bol problém s tým, že skôr ja som tá čo fotí a mňa nemal kto. Okrem statívu som si kúpila aj "selfie palicu". Ak neviete čo tým myslím, pozrite SEM. A z Lidla som si odniesla krásnu knižku na pečenie od Adriany Polákovej. Doma už bola jedna, ktorá sa za nákup dostávala ešte pred Vianocami, kde boli dvaja kuchári a tento raz to bola Cukráreň Lidla. Máte ju aj vy ? Ja som neodolala a upiekla som tortu, aj keď som bola hore od piatku, keď som vstala o šiestej, pracovala do tretej, mala som hodinu a pol spánku a na pol siedmu sa zas išlo robiť. Bola to makačka, ale na prekvapenie, ráno som bola celkom svieža a fungovala som aj bez kávy normálne. Aký ste mali víkend ? :)

***
I worked all weekend and I have not slept. Fortunately, this week is exams for graduates, so it is a more free week. After a long time, today I go to the theater. On Friday I bought a tripod on camera, self stick and a book with recipes. And in the future  I planed outfits posts ! 
How was your weekend?
 Niektoré z darčekov, ktoré som dostala od kamarátov ♥
Môj prvý parfum. Doteraz som mala len toaletné vody a je to naozaj rozdiel ! Parfum vydrží omnoho dlhšie. Ocinko sa proste vždy vie trafiť do vkusu ♥
Statív, ktorý som spomínala / Najkrajšie tričko, ktoré som kedy dostala ♥ Veronika je proste talent :)
Prvýkrát som vyskúšala do ovsenej kaše zamiešať tvaroh. Bolo to neskutočne dobré, dobre to vyzeralo a bolo toho veľa !
Síce to tam nie je dobre vidieť, ale sú to overnight oats, ktoré milujem. Zjedla som celý pohárik arašidového masla, a tak som si do neho dala vločky v jogurte s kakaom, navrstvila s banánom, škoricou a ráno boli výborné raňajky. Arašidového masla mi tam ostalo dosť po stranách a k vločkám sa veľmi dobre hodí ! / Chia puding je nová závislosť
Milujem Pretty Little Liars ♥ A k tomu čaj z mojej obrovskej šálky.
Tvaroh s ovocím do školy / Na túto proteinovú tyčinku som sa tešila zo všetkých najviac, ale dosť ma sklamala. Na čokoládovú nemá !

A keďže som mala narodeniny, spravila som pre spolužiakov čokoládové mini muffinky.
Kuracie mäso, wok zelenina a ryža ♥
 

6 komentárov :

  1. good!!!!
    http://befashion31.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love the photos and thank you so much for your support!! I deeply appreciate it ;)
    My Lyfe ; My Story
    @MyLyfeMyStory
    @MyLyfeMyStoryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thanks for your visit:)

    i'm following you via gfc, hope you can follow me back

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great pics!!! Thanks for your comment on my blog. I already follow you on Google Friends Connect, please follow me back ;) Kisses from Spain =)

    modabellezayrelax.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť
  5. great post...

    http://pedisource.com/nail-salon-equipment-furniture.html

    OdpovedaťOdstrániť