SOCIAL MEDIA

kawaii box & GIVEAWAY !

11. februára 2015
Ahojte!
Viete čo je asi tá najmilšia vec, ktorú si môžete kúpiť okrem šteniatka ? Kawaii Box ! Videla som ho už dávnejšie na viacerých blogoch, kde boli samé dobré ohlasy naň, a tak som si povedala, prečo nie ? A rozhodla som sa, vyskúšať ho. Predsa za vyskúšanie nič nedám. A o pár týždňov som už mala Kawaii Box doma.


Aby som trochu ozrejmila, čo je to Kawaii Box. Určite poznáte také tie boxy, ktorý si objednáte na mesiac/polroka/rok a neviete čo sa v ňom nachádza. Len tak matne viete, čo bolo v tých minulých. Je to také prekvapenie na objednávku. Doteraz som poznala boxy o jedle alebo kozmetike a prednedávnom som narazila aj na takéto milučké veci, ktoré doma síce nepotrebujem, ale chcem. Také maličkosti ako sú všelijaké samolepky, perá alebo rôzne papieriky. A už som sa neraz zmieňovala o tom, že ja som na papiernictvo zaťažená.
Veľmi.
 A čo sa nachádzalo v januárovom Kawaii Boxe ? Samé zlaté "cute" vecičky ! :)
 Hneď ako som balíček otvorila vykukla na mňa takáto rozkošná plyšová vecička. Zvrchu má zips a môžete ju využiť ako mini peňaženku na drobné, puzdro na naozaj mini mp3 alebo iPod a dá sa využiť aj ako prívesok alebo kľúčenka, len tak na ozdobu. Síce trochu gýčové, ale čakala som aj také veci, bolo toto pero, ktoré má navrchu korunku. A v tvare ceruzky tam bol takýto štipec.
Ďalšie, veľmi praktické vecičky. Napríklad tento krásny zápisník. Taký menší som už dlhšie zháňala, ale nikdy nebolo čas pozrieť poriadne. No a teraz mám o problém menej. Krásny dizajn a vnútri sú farebné strany. V ružovej krabičke sa skrývajú malé nálepky a ďalšia kľúčenka z mäkkého materiálu, ktorá dobre poslúži aj ako anti-stresová loptička.
Najviac som dúfala, že v boxe dostanem nejaké tie veci aj na jedenie. Pozerala som na youtube videá, kde robili recenzie na staršie Kawaii boxy a boli tam rôzne keksíky, ktoré u nás len tak ľahko nezoženiete a je to také niečo nové. V tomto boxe bola na jedenie iba jedna vecička, ale za to neskutočne dobrá ! Maslové čokoládové tyčinky obliate v poleve, ktorú by som prirovnala k jogurtu a na nej boli ešte kúsky čokolády. Mňam ! Ak by ste vedeli, kde sa takéto tyčinky dajú zohnať, určite mi dajte vedieť, pretože aj keď som ich veľmi šetrila a bolo ich tam viac než dosť, za dva dni padli :D Ale to nie je všetko. Našla som si aj pekné zarážky do knižky/zošitov v tvare psíkov (myslím, že sú to zarážky :D ak nie, tak budem rada, ak ma opravíte) a stužku v pastelovej ružovej farbe so zmrzlinkami.
A aby tej ružovej nebolo málo, tak ešte tu mám dve vecičky. Peračník plný ceruziek, pier a podobných vecičiek, na ktorých si fičím a nakoniec ... najviac ma prekvapili ponožky, ktoré som našla na spodku balíčka :D

No a ak ste sa dostali až sem na koniec, tak vás určite poteším. Ak chcete aj vy takýto balíček, mám tu pre vás GIVEAWAY ! Na tomto blogu je to prvá giveaway, ktorá tu bola a hneď s takýmito krásnymi vecičkami !
Pravidlá sú jednoduché:
  1. Staňte sa sledovateľmi tohto blogu cez Google Friend
  2. Do tabuľky navrchu blogu sa prihláste pomocou emailu alebo facebooku :)
  3. Do komentárov napíšte svoj e-mail a meno :)
Rules giveaway :
  1. Follow this blog on Google Friend
  2. Join with email or facebook in the table on top.
  3.  In the comments write your e-mail and name :)
Giveaway skončí až o 19 dní, takže máte dosť času ! :)


7 komentárov :

  1. 1. Rose Tascher
    2. to samé :)
    3. rose.tascher@gmail.com
    Rose Tascher

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great post dear. Your posts seems really interesting.
    I am following you on GFC- I hope you can follow me back. Thank you.

    Anna F.
    donzela.do.bosque@gmail.com

    A.
    Blog: A Beautiful Little Fool

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, krásná cena :-) Jen jsem moc nepochopila tu tabulku, no do toho jednoho políčka jserm napsala mail + jsem likovala blog na Fcb jako Mischellee Koutná, snad si to myslela takhle :-)

    + gfc: Kudrlinka
    Email: Minion2@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Občas sleduji nějaké unboxingy Kawaii boxů na YouTube a pokaždé tam jsou moc milé věcičky, stejně jako teď v tom tvém :-)
    GFC : Whatever
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak konečne mi to šlo myslim:) veronikagrupacova@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť