SOCIAL MEDIA

what i got for christmas

30. decembra 2014
Ahojte ! Síce trošku neskôr, ale poukazujem vám, čo som dostala na Vianoce. Dala by som to sem aj skôr, ale pod stromček som dostala aj peniaze, a tak som bola včera trochu na nákupoch. Mrzí ma to, že vždy, keď prídem do obchodu, tak je tam veľkým napísané zľavy, ale žiadna zľava to nie je. Už to nie je tak ako niekedy, že boli dve vlny veľkých výpredajov - zimný a letný, ale teraz to už tak nebýva. Síce som niečo kúpila, ale je pravda, že sa viac oplatí asi na e-shopoch nakupovať, ako takto. Ako to máte vy ? 
Pod stromčekom som si našla krásne veci a veľmi som sa potešila. U nás doma je to tak, že nevieme aké veci dostaneme. Len povieme, čo by sme chceli. Darčeky dopredu nevidíme, pretože ja milujem prekvapenia a potom by som sa z toho už asi ani tak netešila, keby to vidím predtým. 
Pod stromčekom som si tento rok našla ako vždy nejaké to spodné prádlo (ktoré sem nebudem fotiť), ponožky, obaly na mobil (ktoré prišli pár dní po Vianociach :D), gumičky v tvare muffinu, krásnu magnetickú záložku a knižku, ktorú som už dlhšie chcela. Je to moja prvá knižka v angličtine. Zatiaľ som len na začiatku, ale ide to ľahšie ako som si myslela :)/ Pretože nohavíc nie je nikdy dosť  a takýchto modrých mám dosť málo.

 Okrem oblečenia si každý rok prajem aj nejaké tie doplnky pod stromček. Tento rok som dostala takýto veľký šál (od sesternice za ktorý veľmi ďakujem!), pretože som ho zháňala už dlhšie, dvoje náušnice a kalendárik s pozitívnymi myšlienkami na každý deň :)
 Tieto krásne tričká mi hneď padli do oka. Obe majú kožený detail na rukávoch. Sú s krátkym rukávom, také voľnejšie. Biele tričko má aj  kožený nápis :)
Bez pyžama by ani neboli Vianoce ! Každý rok dostávam krásne pyžamá a tento rok nebol výnimkou. Milujem sovičky a tučniaky, takže som sa do pyžama hneď zamilovala. A konečne som dostala aj pyžamo s krátkymi nohavicami. Všetky mám len s dlhými a v lete je v tom dosť teplo :D
Sveter je dlhý asi do polky stehien. Taký som doma súrne potrebovala, takže sa mi veľmi hodí :)




14 komentárov :

  1. Awesome gifts :) Happy New Year!
    http://steph-g.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lots of nice things!!

    Wish you a happy 2015!

    Rosa
    Styleyourselfinstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jsou krásný dárky, zvlášť ty pyžama a šála! :) A se slevama to tak mám taky, i když tenhle rok se mi poštěstilo a koupila jsem si svetr za 250, který před tím stál 900! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné darčeky. Zaujal ma hlavne šedý károvaný šál. Tiež by sa mi taky hodil :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne darceky. S tymi vypredajmi je to take vselijake, v niektorych obchodoch su super zlavy, inde to nestoji za rec. Mne sa tento rok v nich podarilo ulovit teple cizmy a topanky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadají skvěle, hlavně svetr z poslední fotky ;)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nice gifts :) Happy New Year!

    MORNING DREAMS

    Sofia Silva, Kisses*

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. You got a nice blog!

    Would you like following each other? Follow me and lemme know, I'll instantly follow you back.


    Love
    Tanuja
    -----------------
    http://tanujasethi.blogspot.in/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jee, Girl Online <3 A krásná šála :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc krásné dárečky, knížku chci také! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc krásné dárky! :) Ten svetr, trička, ale hlavně ta šála vypají skvěle! ;)

    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť