SOCIAL MEDIA

dialy used

15. novembra 2014
Vždy ma bavilo čítať podobné články, a tak som sa rozhodla, že napíšem taký aj ja. Áno, originalita veľká, ale tak prečo nie? Dnes to budú kozmetické výrobky, ktoré používam každý deň na vyčistenie pleti a starostlivosť o telo a vlasy.
Prípravky, ktoré používam každý deň. Píling Clean & Clear je vážne dobrý. Pomáha proti tým malým hnusným čiernym bodkám, ktoré sa mi občas na tvári ukážu. Ale nestačí mi len tento píling, pretože používam aj mejkap, ktorý potrebujem vždy poriadne z tváre očistiť a v tom mi pomáha táto Garnier Pure čistiaca voda. Odstráni mi všetky nečistoty a veľmi príjemne vonia. A na odlíčenie očí používam tento krémový odličovač Love Nature. Je jemný a neštípu po ňom oči. A má veľké plus - krásnu vôňu kamilky.
Maryna je osvedčená klasika v krémoch asi ako Nivea. Obe mám rada hlavne v zime, pretože sú husté a veľmi dobre chránia pokožku. Višňový krém od Oriflame má nádhernú vôňu (priznávam, že si kupujem krémy hlavne na základe toho, ako voňajú) a ruky výborne hydratuje. Nakoniec ďalší krém od značky Oriflame, ktorý je viacúčelový a používam ho aj na ruky a aj na tvár.
Priznám sa, že dezodorant som si ešte nikdy sama asi ani nekúpila. Vždy ho totiž to dostanem k nejakému sviatku, hlavne od kamarátok aj s nejakými kozmetickými výrobkami, a tak o tento druh kozmetiky nemám núdzu a doma mám vždy z čoho vyberať. Nivea Happy Time je nádherná a jemná vôňa pomaranču. Vydrží vážne dlho, cítiť ho aj po dlhom dni, keď prídem zo školy. Tento dezodorant z Oriflame mám už nejakú tú dobu. Dlho som ho nevedela, kde ho mám, a kým som ho našla, dostala som ďalšie. Je to dosť taká "sladká" vôňa a používam ho zriedkakedy. Posledný a asi aj najlepší sprej, ktorý mám je od značky Fa Active Pearls. Príjemná svieža vôňa a žiadne biele fľaky.

Šampónov a sprchových gélov máme doma habadej, ale vybrala som z každého len po jednom (nabudúce dám viac, sľubujem). Asi jeden z najlepších a najobľúbenejších sprchových gélov, ktoré som mala doteraz boli tieto od Adidas for women. Mala som z tejto edície už oranžový a tento žltý a nedokážem sa rozhodnúť, ktorý je lepší. A šampón.. nad tým by som mohla uvažovať dlhšie, pretože tento nie je práve môj najobľúbenejší, ale práve ho používam. Najlepší šampón, ktorý splnil moje očakávania na 100% je Garnier Goodbye Damage. Vlasy sa mi po ňom vždy úžasne očesali a to som ani nepotrebovala použiť kondicionér. Mala som po ňom krásne lesklé vlasy a jemné na dotyk. 
A ako posledné sú už len také drobné kozmetické vecičky. Super vec, keď ste vonku a chcete niečo jesť je tento dezinfekčný gél. Najprv som si myslela, že na balzam od Oriflame nemá nič, ale potom som vyskúšala Baby lips a pochopila som, prečo si ho každý kupuje a používa ho. Je proste výborný. Tento ružový je môj prvý a určite nie posledný. Plánujem vyskúšať všetky. A "vajíčko" alebo pravý názov Hojivý zázrak je naozaj zázrak, pretože je vhodný na všetko a naozaj pomáha. Používam ho hlavne na pery.

Mimochodom založila som si na facebooku stránku, tak budem rada za každý like :)


 


5 komentárov :

  1. Wonderful products. ;-)
    Lovely greets Nessa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. your write up and photos are very on point! great job! :D

    New post on the blog sweetie! :)
    http://michaelmacalos.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš pekný blog :) faily used je fajn článok :)
    Rada by som ťa pozvala na nový web, kde si môžeš vymeniť kozmetiku, ktorú nepoužívaš a získať kozmetické balíčky za pár drobných. Pozri:
    http://makeawish.webnode.sk/

    OdpovedaťOdstrániť