SOCIAL MEDIA

Wishlist : SheInside

7. októbra 2014
Určite každý z vás (hlavne tých, ktorí skoro každý deň brázdia internetové obchody) pozná e-shop SheInside. Je to jeden z mojich obľúbených e-shopov, ktoré navštevujem, inšpirujem sa a občas si aj objednám nejaké to oblečenie, ktoré sa mi páči. Veľakrát ma prekvapí super cena za oblečenie, ktorá býva veľmi dobrá a môžem povedať, že mnohokrát aj nízka. Preto som si povedala, že vyberiem pár vecí, ktoré sa mi páčia, a ktoré by som si chcela zaobstarať (určite nie všetky, ale väčšiu časť určite) a dúfam, že vás aj nejako budem inšpirovať. Pri každej veci bude aj link, aby ste sa mohli hneď dostať do obchodu a na presnú vec :)

***

Certainly each of you (especially those almost every day cruise the internet shops) knows e-shop SheInside. It's one of my favorite e-shops to visit, to inspire and occasionally even to order some clothes that I like. Many times I caught the price of clothing, which is usually very good and I can say that many times also low. That's why I said that I select a few things that I like and which I would like to obtain (certainly not all, but certainly the greater part) and I hope you and I will somehow inspire. For each case will link, so you can immediately get to the shop and on a exact thing :)

 1.Sivé tričko so srdiečkom  2.Tričko                          3.Cropped top                      4. Tričko s mačkou

1. Kvietkovaná blúzka             2.Cropped blúzka                3.Farebná blúzka            4.Kvietkovaná blúzka

 1. Modré šaty                        2.Biele šaty                3.Šaty s domčekom                4.Šaty s kvetmi

Dúfam, že som vás aspoň trošku inspirovala, a ak sa vám nejaké veci zapáčili a objednáte si ich, určite mi dajte vedieť ! Alebo po prípade ak máte niečo objednané a už to máte aj doma, určite sa ozvite do komentárov, som zvedavá čo ste si objednali a nejako ma inšpirovali, pretože nejaké nové kúsky do šatníka by sa určite zišli :)

9 komentárov :

  1. super vyber :) prvu koselu mam aj ja a som s nou velmi spokojna :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaano videla som ju u teba a tym padom som sa na 100% rozhodla ! :)

      Odstrániť
  2. krásne,najviac sa mi páči cropped top a šaty s kvetmi budem rada ak si pozrieš môj blog a dáme vzájomné sledovanie www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stunning choice. ;-)
    Wish you a nice sunday...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Omg cool clothes!!! White dress is beautiful!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A really nice wishlist :)
    I love the dresses :)

    Hugs
    Svetlana

    OdpovedaťOdstrániť