SOCIAL MEDIA

new in this week

19. októbra 2014
Tento týždeň som chodila dosť často na nákupy a vždy som si kúpila niečo. Či už maličkosť alebo nejakú väčšiu vec. Nejako som neplánovala ísť na nákupy, ale vždy to nejako tak vyšlo a odniesla som si pekné veci za super ceny. Tento víkend prešiel oveľa rýchlejšie ako ostatné, pretože sme mali hody. Samé návštevy, super jedlo a výborná atmosféra. Dúfam, že ste si víkend užili rovnako super ako ja :)
Po dlhom čase som bola v Asku a hneď, keď som tam uvidela tieto vankúše, musela som si jeden vziať! Kto ešte nevie, som zaťažená na sovy ! 

Milujem muffiny, ale na internete sú stále len samé čokoládové alebo s ovocím. Potrebovala som nejakú inšpiráciu a táto knižka mi padla do oka vo štvrtok, keď som bola na menších nákupoch. Sú tam aj slané a aj sladké muffiny a plánujem ich upiecť všetky !/Milujem čaje a hlavne tie Teekanne. Tento som skúsila prvýkrát a musím sa priznať, že som ho nepila poslednýkrát :)
Všimla som si, že nie som jediná bloggerka, ktorá má veľmi rada papiernictvo a kupuje tam samé veci, ktoré ani nepotrebuje. Ten malý zápisník sa mi veľmi páčil a bol len za pár centov, takže som si ho vzala. A potrebovala som už aj nejaké tie farebné perá a keďže som tieto už mala a mali krásne farby, neváhala som a kúpila som si ich/ samozrejme, voňavé sviečky vždy a všade. Mám ich už plnú zásuvku doma, ale vždy, keď nájdem niekde super vôňu, kupujem ich. Ani tu to nebola výnimka. Krásna vôňa ma hneď presvedčila.
Keď ich už majú všetci, musím mať aspoň jeden aj ja a určite som neskončila. Krásna vôňa, jemná farba a ešte krajší obal.
Áno ! Stihla som to a mám ju už aj ja ! Nutella etiketa s vlastným menom je už doma.
Potrebovala som nutne na zimu nejaké teplé topánky okrem vysokých a nízkych čižiem, ktoré doma už mám. Takéto topánočky sa mi veľmi páčili už minulý rok, ale nejako som sa stále nedokázala rozhodnúť, ktoré a kde si kúpiť. Tak som minulý rok obišla bez topánok, a keď som nechcela čižmy, dala som si zateplené kožušikové tenisky. Tento rok však nič také nehrozí, pretože som pobehala skoro všetky obchody s topánkami v meste a nakoniec som sa rozhodla pre tieto z Deichmannu :)

14 komentárov :

  1. Ten vankúšik je fakt super :)) a inak ... neskúšala si sypané čaje ? Ja čaje zbožnujem a na sypané dopustiť nedám ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Počula som o nich že sú to jedny z najkvalitnejších a najlepších čajov, ale zatiaľ som ich ešte neskúšala. Vďaka za tip teraz určite vyskúšam ! :)

      Odstrániť
    2. Tak to teda vyskúšaj !!! Ja od vtedy ako som sa ich naučila piť, tak sáčkovej čaje ani nedám do ust. Okrem jedného a to je z DM-ky figový :))

      Odstrániť
  2. Candles look really pretty. Amazing post & would you like to follow each other
    on GFC, Bloglovin & Google+? Lemme know & lets keep in touch!


    X
    http://subhamrai.blogspot.in/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The pillow is super cute :)

    Hugs
    Svetlana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten poltářek je super! :)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wonderful pieces. ;-)
    Lovely greets Nessa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. cute polstar:)

    PS: Mrkni na moji novou giveaway na blogu a budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  7. lovely pillow!
    http://www.mika-eva.blogspot.com/
    we hope that you visit us! :)

    OdpovedaťOdstrániť