SOCIAL MEDIA

chocolate muffins

28. októbra 2014
Vždy som hľadala nejaký poriadny recept na čokoládové muffiny, ale nikdy som nenašla ten správny, ktorý by mi vyhovoval. Keď som tento recept našla, nejako ma neupútali vzhľadovo, ale povedala som si, že to skúsim, pretože síce nemám rada bielu čokoládu, mám rada tú tmavú, ktorá tam je vo väčšom množstve. Ak milujete poriadne čokoládové koláčiky, určite ich vyskúšajte, pretože sú neskutočne dobré a ja som konečne našla ten správny recept.
A aby som nezabudla, mám veľmi rada muffiny, a preto som si musela kúpiť knižku 100 receptov na muffiny. Ale o tom v inom článku :)


Ingrediencie:
220 g hladkej múky
30 g kakaa
2 KL kypriaceho prášku
100 g nasekanej horkej cokolády
100 g nasekanej bielej čokolády
300 ml mlieka
1 vajce
70 g cukru
80 ml oleja
košíčky na muffiny

V miske si zmiešajte múku, kakao, kypriaci prášok a obe čokolády. V druhej miske zmiešajte vajce, mlieko, olej a cukor. Obidve masy spojte a zmiešajte. Cesto rozdeľte do košíčkov a pečte cca 20 minút pri 200 stupňoch.

6 komentárov :

  1. Looks delicious!!! Let me know if you want we follow each other by GFC, bloglovin', google+, etc. I hope so: I'll be waiting for you!!!

    *Keep in touch ;)
    ABSOkisses!!! Fanny J. ABSOmarilyn

    Google+ | Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin'

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such an amazing recipe! Have an awesome day.


    Kenny,
    LATEST POST: couponrani.com review
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM @kennydaily
    FOLLOW ME ON BLOGLOVIN
    LIKE WKH ON FACEBOOK

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yummy, this looks so delicious. Thx for sharing. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť